Kräftskiva.

I lördags hade vi lite kräftskiva, så himla lyckad kväll. Som slutade med ett par väldigt väldigt övertrötta (fulla) tjejer som terrade en stackars pojke. Hoppas han överlevde, hahaha. Och andra går över till sina grannar och spelar gitarrhero till 04.40 på morgon! Gosh. Här får ni lite trevliga bilder från Narres kamera!Work Out!

Ska åka iväg och gymma där jag nu jobbar förövrigt. Det är stängt 3h mitt på dagen vilket är skönt, då får man hela gymet för sig själv, spela vilken musik man vill osv. Eller? haha, eller inte riktigt helt själv.. Är bjuden på kräftskiva på det nya jobbet nu också, spännande. Dock är det inte bestämt vilket datum, men chansen är stor att det är den veckan vi är i New York.

Får se vad det blir, det har tydligen väldigt bra övningspapper på stretching! Vilket passar mig perfekt som är i en sån period nu. Stretchade i min bakishet igår, det var kanske inte det bästa allternativet för mig. Måde lite dåligt..Vilken dag.

Har vart ute och sprungit 3,5 km på morgonen och mördar stretcha på gräsmattan, lätt att stretch när det är blött i gräset. Det blir lättare att komma ner i splitt och spagat, haha. Fusk! Stretcha i 40 på pricken och nu har jag bajs ont i benen. Kanske stretchar för mkt eller kan man göra det? Haha.

Korrade lite dans till InMotion också, så jäkla bra blev det enligt mig. Men det är ju bara för att jag har gjort det :D haha. Egohead is here ! :DBjuder en tjusig bild på dom :D

Dans + Stretch

Har vart iväg på dagen och dansat av mig lite på söder. Riktigt skönt, var längesen jag var så svettig. Kändes som jag hade vart på spinning pass! Gjorde kickdiagonaler, försök med hopp, har aldrig sett snyggare splitthopp alltså. ( SÅ JÄVLA FULA. hahahah) Dansade en hel del disco, försöker få ihop något som kallas program. Går väl sådär. Gjorde mördar Stretch, då menar jag verkligen MÖRDAR. I 40 minuter, spagat och splitt. Alltså för första gången vågade jag glida ner i splitt är så rädd att jag ska ramla fram och typ bryta bena typ. Men jag kommer inte ner i splitt ÄN. Men är faktiskt på godväg, typ. ;)

En halvmeter kvar till golvet, men iaf!
I jul så ;)


NYTT JOBB!

Det är så sjukt. Pratade med pappa om att jag ville börja gyma, så kom våran granne som äger ett gym. Han bara Elin du har inte lust att börja jobba på mitt gym en gång i veckan, så får du gratis gymkort och solkort. Vad säger man då liksom JAAAA!! Precis på det gymet jag hade tänkt mig! :D Jag börjar på lördag morgon, snabba puckar! Bestämmer vilken dag själv i veckan jag vill jobba, hur sjukt är inte det?
Hinner knapt vakna och får ett nytt jobb. Helt OKEJ! :DHur går det med träningen då?

Jorå så att..Det går bättre än väntat faktiskt. Sprungit 3,5 km igår och idag. Ganska duktig är jag väl? Har till och med hunnit dansa med Hannah och Narre. Var i danssalen från 16-22.00. Jag och Nathalie var inte så överäns över ett steg i ett program. Narre har en tendes att göra tum-händer, så jävla fult :D haha, iförsig är inte bättre själv. Men vi får se hur det blir, kanske får min vilja igenom om något annat steg, höhö. Men när den damen har bestämt sig så är det KÖRT!

Senare på kvällen idag (tisdag) så har jag cyklat lite på cykeln i 30 minuter sen stretchade jag spagat och splitt i 40 JÄVLA minuter. För Zara Hedman säger om man gör det i 40 minuter 4 dagar i veckan så blir man vigare. Vilket jag hoppas på. MÅL splitt och spagat båda höger och vänster till JUL, tror ni jag lyckas? Splitt blir svårt..

Regionstävling i Falun 2011.

Hört att jag är duktig på fiske..

Av någon anledning följde jag med min far och någon fiskegubbe och fiskade. Herregud vilket fiasko jag är. Hur kan man vara så värdelös på något som är så simpelt? Det enda man behöver göra när man fiskar är att hålla i ett spö och hoppas på fisk. Hur svårt att det vara?

- Fick botten napp två gånger och fick byta lina, krock rubbet.

- Första gången jag böt lina tappade jag fjongen som linan är lindad på.  (kmr inte på namnet..)

- Linfjongen flöt iväg på havet och ju mer jag drog i linan ju längre ner kom den på botten.

- Efter ha dragit ut HELA, då menar jag HELA linan fick jag upp den, hahahaha.

- All lina blev bara trassel, så det var bara att ta en ny. Förstörde en rulle med andra ord.

- Sen kom en söt liten and, fanns ju mask i båten så skulle mata den lite..

- Den kom i båten 2 ggr. Pappa blev lite.. arg..

- JAG FICK FISK.

- super_lycklig_tjej_90

- Förutom att jag fick en braxs (stavning?) SUPER SLEMIG.

- ( jag är LITE rädd för fisk..)

- Så tänkte att pappa skulle hjälpa och ta av den. Men jag såg inte att han var upptagen med kastspöet. Så jag rev ner maskburken i vattnet och draglådan i båten så alla grejer låg vackert i än enda röra.End of story.Pappa blev lite bara LITE irriterad, tillbringa resten av fisket i längst fram i båten och solade. Fiske var inget för mig.Skolan börjar snart.

Jag insåg en väldigt rolig sak, jag går endast 4 veckor på hela den här terminen. YEEEEEES VAD BRA :D:D:D:D:D
Och vi hade ingen praktik heller...dock är det väldigt surt, älskar min praktik ju :L Kanske får jobba lite mer på jobbet istället. Hoppas på det i alla fall. Tjäna lite pengar är alltid bra! :D"InMotion" träning.

Har vart och "coachat" InMotion, riktigt roligt och all ny dans kommer bli perfekt för dom! Riktigt grymma! GO GO GO! :D
träna lite för hårt med dom kanske? ^^

Träning.

Har vart och dansat en del nu, terminen börjar snart, vilket är skiiiiit kul! Dans är nog den som ger mest glädje nu! Så himla tråkigt att vi missar Gävle tävlingen, när den äntligen är där vi bor. Men men, sånt är väl livet. Vi ska ju fan till NEW YORK! Inte så illa det heller!


Glömde min dumma mobil på danslokalen också, vet inte ens om jag kan kalla mobilen en mobil egentligen. Så jävla kass.. MÅSTE HA EN NY! men ska vänta efter vi har vart iväg till USA :D Jag ska väl överleva typ ^^

Vilken TERMIN vi gjorde !!
1:a och 3:a helt okej!
:D

Hårt pass?

Vaknade upp ganska tidigt sisådär 11.00 tiden. Drack min naturdiet och gick till spåret för att springa mina 3,5 km. Måste erkänna att det gick tungt idag med tanke på att jag inte stretchade dagen innan. Gick mot slutet, men men.

Sen nu vid 15.00 tiden fick jag för mig att dra fram spinningcykeln, cyklade i 35 minuter och kan säga att man var en ganska svettig tjej, dusch x 2 idag. Imorgon blir det dans med bästaste narre och kanske hannihs? :D Men jag tänker springa på morgonen vilket fall.

Nu blir det jobb för mig! 17-23.00 GOSH kl är 16.48!!!!!

Jobbig dag på jobbet.

Har jobbat 18-22.30, har tittat på Gossip Girl S01 med assistensen dotter i 4h det är ett helt okej arbetspass eller vad säger ni? Är väldigt sugen på att köpa boxarna med Gossip Girl och snart börjar nästa säsong LÄNGTAR!


Springa spåret?

Jag SKA ALDRIG ha den motivationen som jag hade imorse när jag skulle ut i spåret i alla fall. Så här tänkte jag hela tiden:

( Gud det kommer bli så jobbigt. Vad jobbigt det är att springa. Hör bara sitt eget flås, snart flåsar jag bort musiken i MP3:n. NÄE JAG GER UPP! )

Men jag gav inte upp. Sprang hela fucking tiden! 3,5 km och jag kan säga att det var nästintill syrgas när man var färdig. Det var värt de, imorgon blir det samma igen!

Bakis enda in i själen.

Varför utsätter man sin kropp för alkohol egentligen? Man mår alltid så jävla dåligt dagen efter. Jag har bestämt mig för att inte dricka alkohol förutom när någon fyller år och man firar. Men alla helger är nu VITA. (förutom kräftskivan som kmr snart ;)

Nu när tävlingssänsongen börjar så kanske man ska bygga upp lite kondition också! Har bestämt mig att jag ska försöka (SKA!) springa ett varv i spåret som är 3-3,5 km om DAGEN. Är det någon som vet på ett ungefär vad som är en bra tid att springa på? Skulle vilja ha ett mål att slå.
Erre i ett nötskal!
Need some kondis! :D

RSS 2.0