Dödsträning.

- Joggat 5 km
- Styrketräning mage/rygg/armar/ben
- Mördarstretch / Pressat
Min kamera är på vift.

Tänkte göra ett fint inlägg med massa bilder, men insåg att kameran är i Julias bil. Det tycker vi inte om! Hoppas att jag får den snart :D

Cherrytree Pop Alternative Tour - Matthew Koma, Far East Movement & LMFAO!!

Annexet, here we come! Med min pärla full av snygga, astaggade och danssugna brudar så bar de av till Globen Annexet Stockholm. Vi överlevde hela vägen fram till Stockholm, även om det var väldigt mörkt där vissa stunder, alltså seriöst den värsta körningen IN MY LIFE! Inte okej väder att åka i, men vi kom fram och tur var väl de! Ganska komiska incidenter hände under körningen, tänker framförallt på när Tina körde från Uppsala, HAHA kan var bra om sätta på lamporna när man kör i becksvartmörker, eller vad tycker ni ;) ?

Helskinnande parkerade vi på den givna gratisparkeringen vid Globen och laddade upp med Donken's mumsiga hallon/vanlij paj för man vet aldrig hur länge man får stå och köa (rutinerade tjejer!). Det gick mot förväntningarna väldigt fort fram i kön och vi var inne på nolltid. Vi tog en bra plats vid scenen och laddade tills Cherrytree Pop Alternative Tour skulle ta sin början.

Matthew Koma började konserten som var en fantastisk bra sångare. ( Vi visste inte vilken han var, haha! ) Det var verkligen en mysfaktor musik, det gillas. Men nu väntar vi faktiskt på lite ÖS! Far East Movement och verkligen ÄGDE SCEN, fy fan vad bra dom är LIVE(!). Riktigt jävla skit bra på ren svenska! Dom fick verkligen ingång publiken och stämningen var helt GALEN! Far East Movements var helt galet bra på scen, snacka om scennärvaro! Sist men inte minst kom våra älskade helt galna LMAFO! Vilken show, helt galet bra dansare, det var verkligen hur bra som helst. En och annan veteran från So You Think You Can Dance var där och dansade. (!)

Oförgömlig Kväll/Natt ! Skulle vilja göra om den 100 ggr om! Ni som inte var där, NI MISSA NÅGOT ;)


( Bilderna är från min söta vän Narre ;)

Mao's last dancer.

Klickade runt på tv:n efter att min hjärna strejkade efter ett jobbigt träningspass. Så på Canal+ Hits gick filmen Mao's last dancer, gud vilken bra FILM. Det var en sann historia, om en dansare som växte upp i Kina och blev placerad i USA och blev en av världens bästa balettdansare. Satt och grät ett antal gånger, så gripande film och så hemsk och så underbar på samma gång. SE DEN!


frukost ?

Jag var världens sämsta frukostätare förut. Men nu äter jag frukost varje morgon, lite stolt över mig själv faktiskt. ;) dessutom äter jag GRÖT, fibergröt! Frukosten som jag käkade imorse är min tränings frukost. Gröt, rårörda lingon med sojamjölk, grönt äpple och kahls underbara te! Nu ska jag på en lång promenad eftersom min förkylning fortfarande hänger kvar buhu, vill träna!


Det blev nedgång.

Jag var på VV idag och vägde mig i alla fall. jag var ju bombsäker på att jag skulle ha gått upp. men inte då de blev -0,9 kg. Jag har nu snittat -1,2 kg i veckan sen jag började, det känns jätte bra. och mer ska de bli! ;)


sjukling.

Har legat i soffan sen 7 imorse, migrän +feber + snorrig + ont i halsen = död. Så himla trevligt så där när man har mycket i skolan. missade dansen igår också och gör de nog på torsdag också..det gillas inte!

biomysFör någon dag sen var jag på bio med Linda, mamma och ungarna. Så himla mysigt var det, vi var på mästerkatten. faktiskt riktigt bra film men många skämt var vuxenrelaterade som barn knappast förstår. Tycker de ärlite dåligt när de är en barnfilm. Men helt klart sevärd film.

Mys på alla hjärtans dag.

Kom precis hem från hannie, har haft lite alla hjärtans dag mys med hon och narre. käkade lasange (!) är ju ingen älskare av det men med massa majs så gick det ner ;) sen vart de massa onyttigheter..min pointsbudget kraschade rejält om man säger så! Men ibland måste de bli så också, måste ju trösta sig att man har åkt på en cpjobbig förkylning, som inte vill gå bort. Så min stackars träning har blivit lidande, men sånt är livet. Bara och bita ihop , ska kanske köra ett lite lugnare pass på gymmet imorgon. Om kroppen orkar dvs!

vill göra något vettigt.

Har ni inte någon gång känt att man vill göra något vettigt med livet. jag menar göra en förändring eller uppleva saker man aldrig har gjort. Jag skulle vilja åka iväg och vara volentär eller åka till ett barnhem och hjälpa människor. Men jag vet inte om jag vill åka iväg själv, är ju lite av en fegis sådär. Snart kommer min fina lista över 100 saker jag måste göra / besöka innan jag dör. Ni kan väl dela med er av några saker ni skulle vilja göra men inte gjort förut. Gärna galna saker det gillas. ;)

<3

Igår fick jag reda på något som verkligen förändrade min livssyn. Någon som står mig väldigt nära höll på mista sitt liv, men hon klarade sig på håret.. Men med djupa sår inom sig, jag kan på ett sätt se mig själv i henne. Vad hon går igenom, jag har vart nästintill lika långt ner i mörkret som henne. Världen är så jävla orättvis jag vet! Du förtjänar det bästa, det är bara du SJÄLV som måste inse det. Vi älskar dig och vi vill att du ska vara kvar i våra liv. När jag fick reda på vad som hade hänt av mamma så stannade världen till. Du är en lilla syster för mig, du är en familjemedlem. Jag vill gråta tillsammans med dig, vara hos dig och förklara för dig att vi älskar dig och allt kommer att ordna sig. Det kommer att ta tid, men vi är på din sida hela vägen fram. Det var första gången jag har vart i chocktillstånd, grät konstant hela natten. Tänk om du inte hade överlevt..Jag såg dig livlös framför mig, vi kunde inte rädda dig. Jag såg oss svartklädda på din begravning och hur förkrossad alla omkring mig var..Du har människor omkring dig som älskar dig. Kommer alltid att finnas för dig oavsett vad. Jag älskar dig <3

Vi älskar stjärnor!

Har nu tagit min första stjärna! YEY, lite grym känner man sig 3,7 kg gone!( bild från google! )

RSS 2.0