Grupparbete, CHECK!

Så jäkla skönt att vara klar med alla grupparbeten, kick ass gruppen! Nu har jag bara allt eget som jag måste ta igen och göra färdigt. Blää. pallar inte, jobbigt ju! Någon som känner och skriva lite åt mig kanske? ;)

Julkänslor!


Mål 1: Gå en mil om dagen.

Mitt mål fram till 17 december då vi åker till GRAN CANARIA, är att gå en mil om dagen . Wish me luck! Har i alla fall lyckats i 3 dagar! 19 dagar kvar tills vi åker yey! :D

Bjuder på en charmig bild! ;)

Varje gång du inte tränar..

så tränar någon annan för att bli bättre än dig. Gosh för första gången så är jag ybernervös inför Street SM. Inte bra alls.. Då slutar de alltid kanon dåligt. men har inga förväntningar egentligen på tävlingen för det kan ju inte gå sämre än vad det gjorde förra gången, haha.

Försöker på kondition, någon som vet vad det är? Näe inte min kropp heller..! Idag har jag slaktat på gymet! Spinnande 20 minuter, sprang på bandet 20 minuter, körde mage och rygg. Som avslutning gick jag 6 km i spåret..och dessutom har jag även hunnit med och dansa igenom min singel 10 ggr. Ska jag behöva säga att jag blev svettig eller förstod ni de? ;)
Alltså hon har ju löjligt snygga kick-ass-handskar!!11
Okej då hon har ganska snygg kropp med, håller ni inte med? :D

Jag är körd.

Vet inte hur många ggr man känner sig körd under en termin när man pluggar. HELA TIDEN. Men alltså nu är det fan illa håller på gå under! Blir aldrig nöjd med mina rester..Blä på det här. Jobbar ihjäl mig på köpet också! Snart säger jag upp mig på jobbet, det är inte meningen att man ska känna sig tvungen att jobba 24/7 när man pluggar 100% Eller har jag fel?


Shoppar.

Har precis vart och shoppat lite på nätet till SM. Frågan är ju bara om de kommer att hinna komma tills före lördagen, haha. Hoppas på det i alla fall för då blir det nya hiphopkläder, kmr bli dösnyggt ;)


Bjuder på en charmig bild!

RSS 2.0