GOTLAND!

Imorgon ska vi dra till Gotland och vi vet inte när vi åker och vart ifrån, de känns tryggt! Så skickar jag SMS till ackes och får svaret, ja jag ska ta och kolla upp de snart. Vi åker liksom imorgon och de vet inte när vi ska bli hämtade.. oj oj. Men de löser sig! ;>
Har inte blivit så taggad till tävlingen än av någon anledning, tror de beror på att jag har AS MKT plugg. som jag ska bli färdig med under helgen? Hur jag nu ska lyckas med de, men jag måste verkligen bli klar!

Vart är världen påväg?

Igår när jag skulle hem från krogen, gick hem ganska tidigt. För kände mig fan fortfarande bakis från fredagen, de är ju inte okej. Men i alla fall bussen gick 01.18 elr nå, så stod jag där 10 över. Men jag blev så hungrig så var till donken och köpte cheeseburgare och en stor jävla läsk, var så törstig. Så tänkte jag nu var jag ju halv vägshem typ. Hehe or not. Men jag gick i alla fall, jag gick en annan väg en vanligt, ni vet vid den där "hängbron" som mamma kallar den typ, där vid Tina ( ni som vet vem de är!) I alla fall, de var en bil som åkte skit fort förbi precis när man har gått över bron, sen när han kmr vid mig kör den riktigt sakta, som att den skulle stanna. Men den kör förbi, en liten bit ifrån mig går en SKIT FULL tjej som kanske är runt 14(?), hon kunde princip inte gå, hon gick sicksack över hel vägen vila sig mot en stolpe gick vidare.

Bilen stannar vid lilltjejen, en gubbe i 50-60 års gubbe hoppar ut ur bilen går runt bilen mot tjejen, jag liksom sneglade bakåt jag menar de kunde ju vara någon hon kände. Tills han springer och drar tjejen in mot bilen och hon galskriker och inte en jävla käft är ute. Jag tänkte inte ens, jag sprang dit och kastade Colan från donken i huvudet på honom och drog åt de andra hållet, hon typ gråter och skriker tills han släpper henne vi ramlar rätt i asfalten. Jag gråter för att hon gråter, vet ni vad IDIOTEN gör? Han ställer sig över oss och pissar på oss och säger att vi är jävla horor, HUR SJUK I HUVUDET ÄR MAN DÅ!? Han slänger sig direkt efter in i bilen och kör därifrån i 190.


Sen sitter vi där nerpissade skakis och bara kramar om varandra, gråter. De var.. kaos. . Fick såna jävla flashbacks, fy fan. Jag hade så jävla ont i kroppen. Tänk om inte jag skulle ha sprungit och hjälpt henne som idioterna inte gjorde för mig. Tänk om inte den där tjejen hade gått bakom mig, hade jag åkt in i bilen då?


Hon var ju fortfarande skit full, jag tog hennes mobil och ringde hennes mamma, som hon förövrigt hade 100 missade samtal ifrån. Alltså båda vi var fortfarande i chock, de var så jävla svårt att prata med hennes mamma, hon grät hela tiden och man hörde verkligen oron i hennes röst, hennes pappa skrek i bakgrunden vad fan är de som har hänt. Tydligen skulle den där tjejen gå enda till Andersberg själv.. Kan ju säga att hennes föräldrar kom JÄVLIGT fort till hängbron. Jag fick skjuts och allt hem. Men de sjukaste med allt var att hennes kompisar hade lämnat henne helt själv, på en parkbänk. Snälla kompisar.

Fullt ös medvetslös!

Idag har vi dansat, seriöst har aldrig vart så svettig någon gång och ändå var lat på discon och filma de två sista gångerna. Måste de vara så äckligt varmt! Gud jag bara avgudar Eminemdansen, älskar deeeeeeeeen! Man vill liksom kick som ass på den :D

Förutom de har jag packat halva lägenhet, jag lever typ i en flyttkartong? Ikväll så blir de förmodligen utgång, skulle egentligen på Bio. Men de blev ändrade planer så tvingar med min vän NARRE. För alla andra pallar inte trycket och stannar hemma, haha ;) Fast inget är säkert, för om inte Narre hittar ett vitt linne så tänker hon inte gå ut? SÅ NU SKA VI HITTA ETT JÄVLA VITT LINNE ^^

Ska nog ut på lördag också, och på söndag.. typ kanske. Får se hur gamlingen pallar de här, jag är ju liksom 21. De är inte långt kvar till pension alltså. 46 hela år..! Sen blir livet än lång semester typ? :D

Hej, nathalie döda mig med ett saltkar!

KLAAAAAR! 01.33

Nu är jag klar klar klar klar! med hela hiphop singeln! Nu är de dags att sova för att sedan gå upp och dansa med tävlingsgruppen. Jobbigt tidigt är de också 11.00!!!!

Narre.

Okej hon ska få en till chans i livet, jag menar de är ju så många som står på kö och bli vän med mig :) Sen är de ganska svårt att dansa hiphoppar själv.. ( MEN FAN OM DU INTE KMR I TID IDAG ALLTSÅ ;)

Daniel PARIS <3

Så jäkla klockren dikt :D

Narre!

VART FAN TOG DU VÄGEN? satt och vänta och vänta och vänta på dansen, du skulle ju komma efter jobbet. men ICKE. nu vet du att våran vänskap är helt OVER, okej?Petter - Längesen

Är man nördig när man nästan kan hela texten
utantill?


Längesen - Petter
Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal 
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger 
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse 
Att jag satt något spår 
Som har haft betydelse 
Aldrig besvarad aldrig tillmötes 
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst 
Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod 
Minns det som igår
Första gången du log 
Som om jag snubblade pladask 
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången 
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden 
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består intakt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Visby tävlingen.

Förstår inte.. Är redan nervös inför den tävlingen, haha. Vad är de för fel på mig? Jag har bestämt mig för att bara vara där och ha skit roligt ingen press. Varken i par eller singel. Ska bli kul iförsig att dansa i dräkten som förövrigt är KLAR! Typ, ska bara ha på de lila sen är de klart, kmr nog bli bra, förhoppningsvis! :D
Idag har jag även dansat med Linnea, fast jag var bakis som ett as.


Lady Gaga gjorde de igen!

Måste hon göra så sjukt bra musik!
Kan inte sluta lyssna på denna låt,
man blir så jävla PEPP :D


GAGA <3

Helgen.

Sjukt rolig helg! Tack alla underbara människor som har förgyllt den! Även fast jag sakna några sötnosar, men de blir fler ggr! Ikväll efter jobbet ska jag göra ett RIKTIGT rolig inlägg med sjukt fina filmer och bilder både från Discobowlingen och min 21-års ferre. TACK för alla presenter ni är störda alltså! Ska visa upp dem sen ;) PUSS PÅ ER!


Solglasögon.

Jag har så himla svårt att köpa solglasögon, detta beror på mitt stora jävla huvud! Passar inte i några solglasögon, men nu har jag hittat dem rätta. Vi konecta liksom, 2 blev 1 liksom. Jag brukar köra två stilar när jag provar solglasögon. Först måste man ta en coolbild, Andra bilden ska vara en nördigbild. Passar solglasögonen i båda stilar, då äre BARA KÖTTA DIG FRAM I KASSAN. DU SKA HA DOM!Cooling bild!


Nördbilden!


( kan inte beskriva hur mkt jag skrattar åt den här bilden! xD)

Lunch med kusinvitamin.

Var med Jullan på stan och käkade lunch på George och kikade i affärer. Hitta par skit snygga skor, som ska inhandlas när jag får massa pengar. Fattig som man är i dessa hårda tider, så köpte jag inget. FATTAR NI? Jag gick in i en affärer och HANDLA INGENTING. Det är ju så att änglakörerna sjunger av stolthet. Jag är en lite utav en shopaholic, dessutom ska jag lägga pengarna på viktigare saker som Tequila, Spirre, Jäger och Cider ni förstår vad jag menar? IMORGON ÄR DE ALL-FUCKING-IN. Jag ska inte leva dagen-efter. Bra mål va?
Vi satt även och solade oss och de blev ju även en del gossip också. Jag kan nu stolt meddela att jag har smakat Cherry Berry, elr vad fan hette de? haha.Denna bild föreställer en sallad, för er som inte ser de  :)


En hungrig Julia ;)


Tycker den här tjejen om rosa?

Vad fan är de här?
svar: En kniv!

STOCKHOLM BEJBI!

Som ni vet så är jag lite seg av mig, speciellt när de gäller att göra filmer till bloggen. Men här kommer den 3 månader efter stockholms helgen med Nathalie. Förr Ferre på Sturen!Varning för:
- fulla människor
- dålig sång
- dålig engelska
- fruktansvärt bra dansVad är grejen?

Skulle cykla ( FÖR-EN-GÅNG-SKULL!) till dansen idag, eftersom jag är billös. Mamis bil har gått sönder, så hon har min. Jag behöver ju egentligen inte ha någon, men är ju helt handdikappad nu när jag inte har någon bil. Till saken, har världens fetaste skavsår, för jag skulle vara cool och inte ha strumpor i conversen. Bra där. Hej köttsår. Så jag kunde ju inte gå till dansen eftersom då skulle jag få så himla ont. Så jag skulle cykla, hade kommit halvägs cyklar över glas, PANG och punka i båda däcken. Får GÅ tillbaka med mina onda fötter, går till bussen, MISSAR bussen med en microsekund. GÅR till dansen och kommer försent.. Behöver jag säga mer?
I alla fall, så var dansen skit rolig idag. ÄLSKAR att improvisera, typ de roligaste som finns. Tycker vi ska börja battla, haha :D Fatta kul? Eller i alla fall få se varandra, så man får lite inspration. Men de kommer vi nog inte göra på ett tag, men de skulle vara kul ^^


Ungefär så här ser mina fötter ut..
ONT ONT ONT!

01.21 - Kolla in snygga frisyren!

Precis kommit hem från dansen, nu är hela discon klar! Hela tolv åttor blev de. Kan de typ nu, tränade som fan idag, åkte vid  14.00 tiden och tränade till 16.00 var hemma ett tag, gjorde intervaller. Gick till danslokalen igen vid 21.30 och kommer hem vid 01.21, ganska bra jobbat. Och slutkörd som bara den, kommer sova gott inatt. Eller?


Jag då mongo som jag är hade jätte hög musik på MP3:n när jag gick från dansen, så får jag möte i ett hörn. Alltså jag blev så jävla rädd. Atomatisk så kramade jag om vattenflaskan, haha. Som att vattenflaskan skulle hjälp mig? Fast han blev lika rädd också, men i alla fall. Hjärtat tappade jag i marken liksom.


För övrigt så har jag kommit på värsta snygga frisyren som jag ska ha. Jag tror verkligen ni kommer att gilla den. Den är inte så svår att göra.


1. Du måste vara extremt svettig!
2. Tänk norskt!
3. gummisnodd och dra upp håret.
4. KLAR!Jag lovar, om jag kommer till final
i disco så ska jag göra en sån
här fin uppsättning ! :DVi kanske ska ha såhär på Teatern i discon,
tycker ni inte? ;)

2h dans.

Eftersom jag hade nyckeln kvar sen friträningen igår, tog jag min chans att träna lite extra singel disco idag. Gud har nog inte tränat så där själv någon gång. Brukar vara lite lat, haha. Men idag tog jag i som satan. Så nu är jag död i hela kroppen, ikväll ska jag även ut och göra lite intervaller. (springa/gå)

Det är inte långt kvar tills vi ska iväg på tävling. Vi åker sista april till Visby, jag och nathalie. Ska bli skit roligt!


GudieVarning! Fattiga studenter och individer med låginkomst
bör inte följa denna gudie.
Detta är våra vänner, inte fiender!A. Parkeringböter för datumparkering:
1. Du måste ha en bil för att få en parkeringböter.
2. Om du inte har någon bil, låna en kompis, föräldrar, syskon osv.
3. Körkort, du måste ju kunna köra bilen till parkeringen!
4. Leta på en parkering med datumparkering. Gärna där P-lisorna går och kollar!
5. Ställ dig på FEL SIDA av vägen ( väldigt viktigt punkt!)
6. P-lisorna ger dig en fin lapp på bilen, ju högre summa desto bättre.
7. GRATTIS! Du klarade Gudien för parkeringböter vid datumparkering.
8. Fira med SKUMPA! :)


Tips! Om du inte får parkeringböter även fast du har ställt dig på fel sida av vägen, bli inte ledsen.
Prova igen och du kommer att lyckas! Har fina erfarenheter av detta :)


B. Parkeringsböter för obetald/betald parkeringavgift:
1. I denna gudie bör du även här ha en bil för att uppdraget ska kunna utföras.
2. Åk till en parkering som man måste betala parkeringsavgift på.
3. Antingen skiter du i att betala avgiften.
4. Eller så betalar du avgiften, men du lägger inte in LAPPEN I BILEN. Släng lappen eller lägg den i fickan.
5. Gå och träna, ta en fika var gärna borta flera timmar.
6. Under tiden har du lyckan att få en parkeringböter.


Tips! Du måste parkera bilen före klockan 18.00 för att få en parkeringböter.


LYCKA TILL NU! UT OCH FÅ PARKERINGSBÖTER SOM JAG HAR LYCKAS MED, faktiskt hela 2 stycken på mindre än en vecka. 500+500 riktigt fina böter. :)

Dagens träning.

Våran träning var inställd idag för vår tränare var sjuk. Så vi hade lite friträning, var där mellan 17-22.00 för att träna. Jag fick hjälp med discon av Annie, blev riktigt bra faktiskt. De kommer att passa dräkten som nästan är klar! Kanske kommer upp en bild i helgen om ni har tur, dock kmr jag inte hinna få fjädrarna innan.

Och nu när jag pratar fjädrar så får alla som inte dansar disco en konstig bild i huvudet. Helt förstårligt, ni ska få se dräkten sen. Den är väldigt Lady Gaga inspirerad, like like like.


Jag filmade Annie när hon dansar lite av
MIN SINGEL DISCO.

Välkommen hit!

Nu tänker ni såhär, MEN GUD vad hon BYTER BLOGG hela jävla tiden, har hon inget LIV? Näe, det har hon faktiskt inte. :) Har dock inte hunnit med någon design så, håll ut gott folk, ni kommer nog överleva några timmar/dagar/veckor kanske till och med månader att jag har en bajsfuldesign :)

Låt oss sig att jag blev inspirerad :D
http://erreoutsidethebox.blogg.se/

Tacos <3

Jag tänkte bara nämna en sak. JAG ÄLSKAR TACOS. Kan äta de 7 dagar i veckan utan problem i ett år i streck och jag lovar jag skulle absolut inte ogilla de efter. Lite Paow-varning på mig faktiskt, dock kanske jag är snäppet värre. Hon äter de ju bara till Lunch och middag varje dag. Jag äter de liksom frukost/lunch/middag. :)


Proffs på Längdskidor.

En dag i Fjällen 2011, skulle åka längskidor med min syster Linda och hennes ungar William 7 år och Wiktor 3 år.
Tänk dig en dag med jätte fint väder. Den övriga familjen sitter och dricker lite smått på altan i solskenet. Alla är glada. Har ni bilden i huvudet?

1. Soligt väder + Längskidor + en taggad tjej. Vad skulle kunna gå fel?
2. Tar en genväg med längdskidorna genom att hoppa ner med skidorna från altan.
3. Den smarta människan hoppar ner, sjunker 7 meter.
4. Förutom en asgaravande familj, bröt hon nästintill fötterna.
5. Hon kämpar för sitt liv och få av sig skidor, men de går icke.
6. Hennes familj har förolämpat, skrattat och inte gjort ett SKIT för att hjälpa.
7. Hon får allvarliga damputbrott och får tills sist av skidorna.
8. Kliver av från skidorna och sjunker ner till midjan i snön.


Nu tänker ni så här, nu blir det ingen skidåktur för Erre. Men cool som hon är ger hon inte upp utan hon måste ju bevisa att hon är bättre än så här.


9. Hon kämpar för sitt liv för att komma upp.
10. När hon kommer upp fastnar hennes sko i snön.
11. De kommer vackra fraser från hennes mun ( då menar jag inte "jag älskar att åka skidor" & "vädret är så underbart" )
12. Lite mer åt den här stilen, "Jävla horskidor, ska bryta av dom" & "Måste de vara så äckligt jävla skit varmt".
13. Efter att hennes underbara sida har visats. Kommer Linda, William och Wiktor på led. Som tog den smarta vägen.
14. Cool som den här tjejen är så ville hon visa på lite freestyle genom att ta den korta vägen.
15. Hon ställer sig upp på skidorna igen. TAR I ALLT VAD HON KAN MED STAVARNA.
16. Stavarna försvann under snön och hon självdog efter rätt ner i snön och bröt nästintill fötterna av sig..
17. Igen.. Kan påpeka att hon åkte inte mer skidor den dagen.


Hur känns det att en 3 åring är bättre på längskidor
än dig själv?
KÄNNS JÄVLIGT BRA.


Man kan inte visa att jag är bäst jämt.
Jag menar folk blir ju avundsjuka ;)

Blond enda in i själen.

1. Sitter hemma vid datorn och söker på kurslitteratur, hittar en bok på bibloteket som finns i Andersberg.
2. Den blonda tjejen åker till Sätra, för de är ju nästan samma sak eller?
3. Går in i bibloteket och går fram till disken, inser att hon är i Sätra och inte Andersberg.
4. Hon känner sig extra korkad och går ut därifrån, halvspringer till bilen.
5. Åker hem till datorn, för den blonda tjejen hittar inte till Andersberg. ( HAHAHA!)
6. 1,5 km från hennes lägenhet ligger Andersbergs bibloteket. Tar bilen dit.
7. Kommer dit, går in tar boken som den blonda tjejen skulle ha.
8. Fixar biblotekskort, hon kan inte sitt mobilnummer som hon har haft i snart över 3 år.
9. Fipplar fram nummret som hon har lagt in på sin egen mobil.
10. Går ut från bibloteket med boken.


Nu skulle ju de flesta människor tänka, shit hon klarade av att låna en bok i bibloteket. Hur hög IQ behöver man egentligen ha för att låna en bok. Ganska hög tror jag.
11. Två coola utländska killar börjar ragga. HEEEJ BRUDEN.
12. Total ignore på dem, går fort till bilen.
13. Startar bilen och inser att hon har överlevt 20 minuter i Andersberg. (YEY)
14. Hon blir så lycklig att hon åker till Willys och handlar Cola Zero. ( tänk på kalorierna!)
15. Tänker precis starta bilen och inser att leget/körkortet är borta.
16. Åker tillbaka till Andersberg, kör vilse säkert i 5-10 minuter..Jag menar det är ju så mörkt där.(höhö )
17. Kliver ur bilen möts av de två coola killarna, åh är du redan tillbaka, saknade du oss så mycket.
18. Går förbi, ger Bitchblicken och in i bibloteket.
19. Möts av en skrattande biblotekskille som säger, är de den här du har glömt?*viftar med körkortet*
20. Tar Körkortet, sätter sig i bilen, åker hem.
Men nu till slutet av den blonda historien, tjejen lånade helt fel bok!!!!!!!!!!!


Behöver jag säga att jag är den blonda tjejen?


Ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig.

RSS 2.0