Cherrytree Pop Alternative Tour - Matthew Koma, Far East Movement & LMFAO!!

Annexet, here we come! Med min pärla full av snygga, astaggade och danssugna brudar så bar de av till Globen Annexet Stockholm. Vi överlevde hela vägen fram till Stockholm, även om det var väldigt mörkt där vissa stunder, alltså seriöst den värsta körningen IN MY LIFE! Inte okej väder att åka i, men vi kom fram och tur var väl de! Ganska komiska incidenter hände under körningen, tänker framförallt på när Tina körde från Uppsala, HAHA kan var bra om sätta på lamporna när man kör i becksvartmörker, eller vad tycker ni ;) ?

Helskinnande parkerade vi på den givna gratisparkeringen vid Globen och laddade upp med Donken's mumsiga hallon/vanlij paj för man vet aldrig hur länge man får stå och köa (rutinerade tjejer!). Det gick mot förväntningarna väldigt fort fram i kön och vi var inne på nolltid. Vi tog en bra plats vid scenen och laddade tills Cherrytree Pop Alternative Tour skulle ta sin början.

Matthew Koma började konserten som var en fantastisk bra sångare. ( Vi visste inte vilken han var, haha! ) Det var verkligen en mysfaktor musik, det gillas. Men nu väntar vi faktiskt på lite ÖS! Far East Movement och verkligen ÄGDE SCEN, fy fan vad bra dom är LIVE(!). Riktigt jävla skit bra på ren svenska! Dom fick verkligen ingång publiken och stämningen var helt GALEN! Far East Movements var helt galet bra på scen, snacka om scennärvaro! Sist men inte minst kom våra älskade helt galna LMAFO! Vilken show, helt galet bra dansare, det var verkligen hur bra som helst. En och annan veteran från So You Think You Can Dance var där och dansade. (!)

Oförgömlig Kväll/Natt ! Skulle vilja göra om den 100 ggr om! Ni som inte var där, NI MISSA NÅGOT ;)


( Bilderna är från min söta vän Narre ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0